Aurelian Ciocan, PhD

 

Cu un doctorat cu tema „Vorbirea de performanță”, un masterat în Logopedie și o licență în Actorie, Aurelian este o autoritate recunoscută în România, fiind singurul profesor de public speaking cu merite academice remarcabile. El are o experiență de peste 14 ani în domeniul formării în mass-media, timp în care a antrenat mii de persoane.

Cu un portofoliu impresionant, Aurelian a pregătit manageri de top, politicieni, purtători de cuvânt și oameni de afaceri, dar și personalități media, prezentatori, actori și cântăreți.

Îmbinând o înțelegere profundă a principiilor vorbirii și frazării cu arta comunicării eficiente, Aurelian a dezvoltat o metodă prin care îi ajută pe vorbitorii obișnuiți să devină comunicatori captivanți. Metodologiile lui de formare sunt fundamentate prin tehnici rezultate în urma cercetării desfășurate în teza sa de doctorat și adaptate pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărei persoane.

Cu expertiza lui inegalabilă și cunoștințele profunde, Aurelian susține cursanții să-și exploateze întregul potențial în domeniul vorbirii în public.

Aurelian oferă o combinație unică între excelența academică și experiența practică. Alăturați-vă celor care au experimentat deja impactul transformator al pregătirii sale!

Aurelian are expertiză în Media training, Public speaking, Limbajul trupului, Frazare și Dicție.

ro_RORomanian